huskatalog

Planeringen började med en huskatalog

Litet hus i skogen

Ett bra sätt att finna sitt lugn på är att bosätta sig lite avskiljt. Att byta bort ljud från människor och trafik och låta sin uppslukas av fågelkvitter och susande från träd gör underverk för trötta sinnen. Jag bestämde mig för att bygga ett litet hus i skogen. Inte väldigt långt ut i skogen. Jag vill fortfarande lätt kunna ta mig in till stan för att arbeta och shoppa. Men jag vill leva tillräckligt långt borta för att kunna hitta lugnet och slippa alla människor och krav.

Första stegen

Nu har jag äntligen gjort det! Jag har tagit några stapplande steg mot det lilla huset i skogen. Det hela var faktiskt mycket enklare än vad jag trodde. Först beställde jag en huskatalog från Anebyhusgruppen. I den finns väldigt många modeller, stilar och storlekar på hus att välja mellan. Dessutom erbjöd huskatalogen många inspirerande idéer som jag tog med mig in i projektet.

Köpte en tomt

När jag hade hittat mitt hus letade jag reda på en tomt som jag köpte. Sedan var det igång. Nu håller mitt hus på att byggas och jag är väldigt glad över detta. Det var på många sätt katalogen som var avgörande. Det var den som gav mig den där sista knuffen innan jag gjorde slag i saken och bestämde mig definitivt för att låta bygga ett litet hus. Nu är vi på gång och snart får jag flytta in. Tänk vad en huskatalog kan göra.

Litet men delikat

Huset som byggs är 100kvm och passar perfekt för mig. Det finns ett extra sovrum för gäster och det finns en fin altan. I huskatalogen får man också veta hur man ska göra ifall man vill redigera huset så att det passar ens smak mer. Det går att göra väldigt många ändringar.

Inspiration

Innan jag beställde huskatalogen var jag inte helt hundra på om jag verkligen skulle bygga. Det var mer som en lös plan. Något som jag skulle göra i framtiden. Jag ville bara ha lite inspiration. Jag fick kanske lite väl mycket inspiration för nu är vi snart i hamn och jag är så glad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *