garderobsinredning

Visa din stil med garderobsinredning

Jag tror att jag likt många andra drömmer om att någon gång i livet få ha en walk-in closet. Inte så vanlig dröm för dig? Kanske är det en mer specifik målgrupp än vad jag trodde, men jag tror i alla fall inte att jag är ensam om denna drömmen. Så om du också blir lika exalterad av en schysst garderobsinredning och har samma dröm som mig, häng med i detta blogginlägget!

 

Det senaste har jag funderat en hel del kring hur min walk-in closet skulle se ut, och då främst på just garderobsinredningen. Givetvis skulle jag mer än gärna byta ut stora delar av min klädkollektion också (man har ju aldrig något att ha på sig!?), men den får nog funka för stunden. Jag tycker det är viktigt att om man skaffar en walk-in closet, att den är sin egen. Det innebär att man verkligen visar sin stil när det kommer till garderobsinredning, golv, kläder, allt! Förr kanske det var mer att man bara skulle ha en välplanerad garderob som kunde ha plats för de kläder man hade, effektivitet framför allt liksom. Detta har jag märkt har ändrat sig det senaste dock. I mitt tycke är det lika viktigt idag att garderoben ser bra ut som att den har plats för alla kläder, speciellt om det är en walk-in closet. Det finns idag så mycket fler möjligheter också. Man är inte längre begränsad på samma sätt utan det finns oändligt med olika typer av garderobsinredning. Därför tycker jag också att man ska utnyttja detta och verkligen visa sin stil när man bygger sin garderob. Kläderna kommer alltid göra sin del i att visa din stil, men att ha en garderob som matchar och ett golv som lyfter rummet, om inte det bygger på drömmen så säg mig. Kanske är jag extrem när det kommer till detta, men lika mycket som jag inte tror att jag är ensam med walk-in closet drömmen tror jag inte jag är ensam här heller, men vem vet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *