bilinredning

Få struktur med bilinredning

Vi har blivit med bilinredning! Eller rättare sagt, min mans servicebil har blivit det. Han har en egen byggfirma och de har nu äntligen investerat i bilinredning till bilarna. Som ni vet så förespråkar jag lugnet, men jag måste medge att den här resan har varit allt utom harmonisk. Det har rent ut sagt varit lite av ett friktionsmoment som många gånger har lett till onödigt gnabb.

Det ständiga stöket

Vi bor som sagt en liten bit utanför stan, för att komma ifrån alla ljud och allt buller. Det är inte en särskilt lång bit in till stan men det tar självklart lite längre tid att åka in på morgonen. Min man har ofta bråttom till jobbet och måste åka iväg lite tidigare än mig, ändå slutar det oftast med att han skyndar iväg i sista sekund. Varför? Jo, han har alltid tvingats dubbelkolla att allt är med i bilen och se till att allt ligger där det ska, men det har i princip varit omöjligt för honom att hitta bland alla överfulla verktygslådor och allt bråte. Det har varit fruktansvärd oordning i servicebilen, och jag tvekar inte på att de andra bilarna i företaget har sett minst lika illa ut. Det var nästan så att jag funderade på om stöket kunde påverka affärerna negativt. Det hade varit otroligt olyckligt. Jag kunde ju bara sätta det i relation till mina egna åsikter, men jag hade personligen tvekat på att anlita en firma som förmedlar kaos. Men när min man meddelade att de i företaget skulle investera i bilinredning till firmabilarna så drog jag en suck av lättnad. Nu är bilarna i ordning och alla verktyg och prylar ligger strukturerade i olika hyll- och lådsystem. Som toppen på moset blev det dessutom en riktigt snygg och proffsig detalj som i alla fall jag tror ger ett positivt intryck på kunderna.

Jag är glad att de hittade en bra lösning på problemet, och ännu gladare att vi slipper gnabbet här hemma om min mans stök och tidsoptimism!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *