En ny bänkskiva fixade köket

Sedan jag köpte min lägenhet så är det något med köket som jag inte har varit riktigt 100% nöjd med. För ett tag sedan så insåg jag att det förmodligen hade gjort en hel del att bara fixa en ny bänkskiva till köket, det kändes som att det skulle göra mycket på helhetsintrycket av rummet. Så jag började leta efter en ny bänkskiva och insåg snabbt att det kunde bli ganska dyrt, men framför allt att det fanns otroligt många olika typer av bänkskiva att välja mellan. Jag fick därför sätta mig ner och titta närmare på hur mitt kök såg ut idag, vad jag skulle vilja ha för material på min nya bänkskiva, men framför allt, vilken budget jag skulle sätta på detta projekt. Efter att jag hade gjort det så fortsatte jag min jakt på den perfekta skivan till just mitt kök. Tillslut så fanns den också där, trots att jag knappt kunde förstå det själv. Men jag bestämde mig och beställde både den ny bänkskivan och hjälp med att sätta dit den. Valet hamnade på en bänkskiva i vit marmor, vilket är ytterligare en förklaring på att jag inte riktigt kände att installationen var ett projekt jag kunde fixa på egen hand. Men sagt och gjort i alla fall så kom de häromdagen och monterade (kan man säga så?) min nya bänkskiva. Jag kan bara säga en sak såhär en vecka ungefär efter, det blev precis som jag trodde. Den nya skivan i vit marmor lyfte hela köket och jag känner att det var precis det som mitt kök tidigare hade saknat för att jag skulle känna mig riktigt hemma. Ja visst blev det lite dyrare än vad jag ursprungligen hade tänk mig, absolut. Men jag tycker nog ändå att det var värt det med tanke på hur nöjd jag känner mig, och hur bra det känns som jag kommer trivas framöver i mitt kök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *